bus auto fiets
Menu

Account aanmaken

Via deze pagina kun je een persoonlijk account aanmaken of inloggen op je bestaande account.

Wil je jezelf inschrijven voor project Tienvoet Heinenoord? Klik hier om alvast een persoonlijk account aan te maken.

Via jouw account is het mogelijk vragen te stellen over project Tienvoet Heinenoord. We doen ons best je vraag binnen maximaal 2 werkdagen te beantwoorden. Je ontvangt een e-mail zodra er een antwoord klaar staat. 

Als bestaande gebruiker kan je het antwoord op de vraag en eventueel eerder gestelde vragen teruglezen via jouw accountomgeving. 

Als je een nieuwe gebruiker bent, dan heb je nu van ons een e-mail ontvangen. Als je deze niet kunt vinden, kan het zijn dat deze in de spamfolder terecht gekomen is. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen willen we je vragen om je aanvraag te bevestigen. Klik op de link in de e-mail voor een bevestiging. Zo weten we zeker dat jij het bent. Na het bevestigen is het ook mogelijk om je account te activeren. Je ziet na de bevestiging direct een uitleg hoe je dit kan doen. 

De voordelen van een persoonlijk account:

  • Alle belangrijke informatie centraal op één plek
  • Zelf je gegevens beheren, verwijderen of aanpassen
  • Je kunt makkelijk vragen stellen via de chat/berichtenbox
  • Je volledige gesprekshistorie blijft bewaard en kun je rustig teruglezen
  • Als de verkoop van het project van start gaat, kan je via jouw account je interesse in de woning(en) van jouw voorkeur aangeven.

Klik hier om te registreren of in te loggen op je bestaande account

Inschrijven en inloggen

Wanneer je de online bijeenkomst Tienvoet Heinenoord op woensdag 25 november aanstaande wilt bijwonen, is het belangrijk je daar apart voor aan te melden. Tijdens deze bijeenkomst hoor je meer over de plannen voor dit gebied. De bijeenkomst start om 19.00 uur en duurt tot 20.30 uur.

Vanwege de corona-maatregelen is de bijeenkomst in de vorm van een webinar, een live-uitzending via internet. Hierbij kunt u via de chat uw vragen stellen die door een panel van experts live worden beantwoord, dan wel op een later moment per mail. Meld je voor 23 november 12.00 uur aan via onderstaande link als je wilt deelnemen aan deze webinar.

Je kunt de bijeenkomst na afloop ook op een later moment terugkijken.

Ik wil me aanmelden voor de bijeenkomst op 25 november

Bijwonen bijeenkomst 25 november
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe